Dorohoi News Logo

[VIDEO][FOTO] Cantec, joc si voie buna intr-un spectacol dedicat Zilelor Copilariei

SARBATOAREA ZILELOR COPILARIEI 01

Pe parcursul desfasurarii programului artistic in care tinerele talente au cantat si au dansat, delegatia franceza a urmarit cu deosebit interes intregul program.

Munca si talentul celor care au evoluat pe scena au fost rasplatite cu aplauze pe deplin meritate.
Putem afirma faptul ca, toti cei implicati in aceasta activitate au fost mesagerii culturii dorohoiene cu care trebuie sa ne mandrim in speranta ca fotografiile facute de membrii delegatiei franceze vor reusi sa transmita acelor din orasul Cholet (oras infratit cu Municipiul Dorohoi) mesajul nostru autentic romanesc.

La final, Maud Pacreau – consilier al primarului pe relaţii internaţionale, Colette Lallemand – consilier municipal, Monique  Ariño – consilier municilal, Patricia Rigaudeau – consilier municipal şi Jacqueline Branger – director al C.D.D.P. Maine et Loire au tinut sa urce pe scena pentru a multumi tuturor celor care au participat la acest program artistic dar si celor implicati in proiectul “Să spargem tăcerea” solicitand totodata, identificarea pe viitor, a posibilitătilor de continuare si dezvoltare a proiectului. (DorohoiNews.ro)



Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web